نوستالژک

نوستالژک: بازی ایرانی مردان کپسولی

تماشا در یوتیوب

 

با درود خدمت تمامی مخاطبین رسانه گیمین، در جدیدترین قسمت از سری برنامه نوستالژک، به سراغ بازی ایرانی مردان کپسولی که جزو متفاوت‌ترین بازی‌های ایرانی محسوب می‌شود، رفتیم.

بازی مردان کپسولی در سبک اکشن سوم شخص توسط تیم هنر سه‌بعدی پاسارگاد در سال ۱۳۹۱ ساخته و توسط اربطان بیست پویا منتشر شد.

شما در این بازی، کنترل دو تن از نیروهای محافظتی بدن را دارید که باید با کمک آن‌ها، ویروس‌ها و میکروب‌های داخل بدن انسان را نابود کنید و بدن را به شرایط عادی آن بازگردانید.

موضوع بازی، به‌خوبی نشان می‌دهد که این اثر تقریباً از همه بازی‌های ایرانی متفاوت است.

داستان بازی از جایی شروع می‌شود که یک پسر بازیگوش به اسم کامران، به دلیل نپوشیدن لباس گرم در هوای سرد مریض می‌شود و به دکتر مراجعه می‌کند. دکتر هم برای درمان او، دو کپسول به نام مردان کپسولی را به خورد کامران می‌دهد. حالا ما در نقش مردان کپسولی، باید بدن کامران را از هرگونه ویروسی پاک‌ کنیم.

ایده بازی ایرانی مردان کپسولی انصافاً ایده‌ای جالب و نو در میان بازی‌های ایرانی، آن ‌هم نسبت به سال انتشار خودش است. یکی از جالب‌ترین و بهترین مواردی که در بازی با آن برخورد می‌کنید، دوبله و دیالوگ‌های بامزه و خنده‌دار شخصیت‌های بازی است که البته بعضی وقت‌ها این دیالوگ‌ها در میان موسیقی نه‌چندان خوب بازی، گم می‌شوند و در تنظیمات بازی هم هیچ گزینه‌ای برای تنظیم موسیقی و دیالوگ‌ها به‌صورت جداگانه وجود ندارد.

گرافیک فانتزی بازی هم انصافاً برای ده سال پیش خوب است. شخصیت‌ها و محیط‌های بازی هم واقعاً خوب طراحی ‌شده. گیم پلی بازی آنطور که باید جذاب نیست و هیچ پیچیدگی خاصی ندارد و همین مورد می‌تواند شما را کمی از بازی زده کند، البته این احتمال هم وجود دارد که چون این بازی، مخاطب اصلی‌اش کودکان هستند، سازندگان، گیم پلی مناسب سن آن‌ها را طراحی کرده باشند.

در کل می‌توان گفت، بازی مردان کپسولی از آن دسته از بازی‌هایی است که با تماشای آن به این مورد پی می‌برید که تا ده سال پیش چقدر اوضاع ساخت بازی در کشور ما نسبت به الآن بهتر بوده، ولی متأسفانه در این روزها، اکوسیستم بازیسازی ما حال خوبی ندارد!

در نهایت، مردان کپسولی نسبت به سال انتشارش، بازی خوبی به ‌حساب می‌آید. بازی‌ای که علاوه بر بامزه بودن، نکات آموزشی بسیار زیادی هم دارد که می‌تواند برای کودکان بسیار آموزنده باشد.

نمایش بیشتر

۵ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا