مقالاتویدیو

۱۰ بازی برتر انحصاری کنسول پلی استیشن ۴

تماشا در یوتیوب

 

چند ماهی می‌شود که وارد نسل نهم شدیم، پس بهتر است نگاهی به ۱۰ بازی برتر انحصاری کنسول پلی استیشن ۴ داشته باشیم، با گیمین همراه باشید.

نسل نهم کنسول‌های بازی، چند ماهی است که شروع شده است و دو قطب اصلی سازنده کنسول‌ها، یعنی شرکت‌های مایکروسافت و سونی، کنسول‌های بازی خود را یعنی اکس باکس سری اکس/اس و پلی استیشن ۵ را روانه بازار کردند.

این به این معنی است که یعنی باید با کنسول‌های نسل هشتمی خود یعنی اکس باکس وان و پلی استیشن ۴، کم‌کم خداحافظی کنیم. در نسل هشتم کنسول‌های بازی، از طرفی سونی با بازی‌های انحصاری پرتعداد و باکیفیت و از طرف دیگر، مایکروسافت با سرویس‌های کاربردی و به‌صرفه غوغا می کرند؛ اما حالا نسل هشتم تمام شده است و این دو شرکت، هر کاری را که از این به بعد تصمیم می‌گیرند، برای کنسول‌های نسل نهمی خود برنامه‌ریزی کرده‌اند.

بسیاری از ما به دلیل قیمت زیاد کنسول‌ها و کمبود آن هنوز موفق به خرید کنسول‌های نسل نهمی نشده‌ایم، به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا نگاهی به بازی‌های انحصاری کنسول نسل هشتمی پلی استیشن ۴ داشته باشیم.

۱- Bloodborne

خب بگذارید همین اول کار با بازی‌ای سخت شروع کنیم. همه ما هیدتاکا میازاکی را با بازی‌های سخت و چالش‌برانگیزی مثل Dark Souls و Demon Souls می‌شناسیم. قبل از ساخت Dark Souls 2 معلوم شد که میازاکی، کارگردانی این بازی را به فرد دیگری سپرده است و خودش روی IP جدیدی کار می‌کند.

در E3 2014 بازی Bloodborne با تیزری مرموز و اتمسفریک معرفی شد و در پایان سال ۲۰۱۵ به‌صورت انحصاری برای کنسول پلی استیشن ۴ منتشر شد و توانست با متای ۹۲ به یکی از بهترین بازی‌های کنسول نسل هشتمی سونی تبدیل شود.

بازی Bloodborne

داستان بازی در شهر خیالی به نام Yarnam که حال و هوای ویکتوریایی و فضایی بسیار مریض دارد، آغاز می‌شود. گیم پلی بازی، نسبت Demon Souls و دارک سولز یک و دو، سریع‌تر شده است، همینطور دیگر شاهد سپر در بازی نیستیم و بازی بیشتر بر روی Dodge کردن یا همان جاخالی دادن تمرکز دارد.

از دیگر نقاط قوت این بازی، می‌توان به تنوع دشمنان و باس‌های بازی اشاره کرد. درکل، اگر از بازی‌های ساخته‌ی میازاکی خوشتان می‌آید حتماً سراغ این بازی بروید.

۲- Uncharted Series

گزینه دوم این فهرست جذاب، فقط یک بازی نیست، بلکه قصد داریم با پنج بازی جذاب از یکی از پرطرفدارترین فرنچایزهای بازی‌های ویدیویی آشنا بشویم، این نام فرنچایز، چیزی نیست جز سری بازی بسیار محبوب آنچارتد که علاقه‌مندان بسیار زیادی دارد.

در کنسول نسل هشتمی سونی، یعنی پلی استیشن ۴، ما هم شاهد ریمستر سه نسخه اول بازی به‌صورت کالکشن (Uncharted: The Nathan Drake Collection) که با یکی از بهترین ریمسترها طرف بودیم، هم نسخه چهارم بازی به نام Uncharted 4: A Thief’s end که یک تجربه ناب تقریباً بی‌نقص است و شما را مبهوت خود می‌کند.

بازی Uncharted 4

در آخر هم بازی Uncharted: The lost Legacy که یک جورایی می‌توان آن را محتوای اضافه بازی Uncharted 4 نامید؛ به همین دلیل، اگر از حتی یک کدام از این بازی‌ها، نام برده نمی‌شد، در حق این سری جفا بود.

شما در بازی، به‌غیر از نسخه The lost Legacy، کنترل شخصی به نام Nathan Drake را دارید که به دنبال گنج‌های مختلف می‌گردد.

هر نسخه از بازی، واقعاً داستان بسیار خوبی دارند و همینطور گیم پلی، معما، شخصیت‌پردازی و… از نقاط خوب این بازی است که پیشنهاد می‌کنم اگر تا به حال هیچکدام از بازی‌های این مجموعه را بازی نکرده‌اید، الآن بهترین موقع برای تجربه این بازی است.

۳- God of War 2018

اگر بخواهیم فهرستی از پرطرفدارترین بازی‌های ویدیویی نام ببریم، قطعاً سری بازی خدای جنگ، جزو ۱۰ فرنچایز اول است.

سال ۲۰۱۶ در کنفرانس سونی در E3، به‌صورت غیرمنتظره‌ای با نمایشی از گیم پلی بازی God of War 2018 شگفت‌زده شدیم. بازی به‌طور کل تغییر کرده بود، از دوربین بازی تا حتی قیافه کریتوس، همه و همه دچار تغییرات بسیاری شده بودند.

در کنار کریتوس، آترئوس، بچه کریتوس را می‌دیدیم و دیگر کریتوس آنقدر عصبانی نبود. وقتی نمایش گیم پلی تمام شد، همه نگران بودند که نکند نسخه جدید این بازی، تمام خاطرات خوبمان را از این سری خراب کند، اما از طرفی، طرفداران می‌دانستند که سنتا مونیکا به سرکردگی Cory Barlog، بازی بد نمی‌سازد.

دقیقاً همین هم شد و بازی درنهایت توانست عنوان بازی سال ۲۰۱۸ را در مراسم The Game Awards با تمام جنجال‌ها کسب کند. بازی با اینکه بدون ایراد نبود، اما یک تجربه ناب هک اند اسلش با چاشنی RPG را در اختیار کاربر قرار می‌داد. پس اگر هنوز موفق به تجربه این عنوان نشده‌اید، پیشنهاد می‌کنم حتماً نگاهی به این بازی دوست‌داشتنی داشته باشید.

بازی God of War 2018

البته، ریمستر نسخه سوم بازی‌ها در دسترس است که اگر در کنسول PS3 به هر دلیلی موفق به تجربه این بازی نشده‌اید یا دلتان برای کریتوس قبلی تنگ شده است، می‌توانید نیم‌نگاهی به این بازی هم داشته باشید.

۴- Final Fantasy 7 Remake

یک از محبوب‌ترین و همینطور باسابقه‌ترین فرنچایزهای صنعت بازی‌های ویدیویی، سری Final Fantasy است. هفتمین بازی از این سری محبوب، سال ۱۹۹۸ عرضه شده است و یکی از پرخرج‌ترین بازی‌های تاریخ هم محسوب می‌شود.

سال ۲۰۲۰، این بازی با تغییراتی بسیار بنیادی، ریمیک شد. گیم پلی با بازی اصلی به‌طور کل فرق می‌کند، در بازی اصلی ما شاهد دوربینی ثابت با سیستم مبارزات نوبتی بودیم، اما در نسخه ریمیک، دوربین بازی به دوربین سوم شخص تبدیل شده و مبارزات بازی بیشتر شبیه به بازی‌های هک اند اسلش شده است.

البته سازندگان، به‌صورت استادانه‌ای مبارزات نوبتی را تلفیق این نوع گیم پلی جدید کرده‌اند که بازی از ریشه خود دور نشده باشد.

بازی Final Fantasy 7 Remake

شما در نقش شخصیتی به نام Cloud Strife هستید که قبلاً عضوی از Soldier بوده و حالا به کمک گروه Avalanche باید سازمان Shinra را از بین ببرید. یکی از اصلی‌ترین نقاط مثبت بازی در کنار گیم پلی، داستان فوق‌العاده بازی است که البته تنها فقط اپیزود اول آن منتشر شده.

از دیگر نقاط مثبت بازی، می‌توان به شخصیت‌پردازی بی‌نظیر، جذاب بودن بازی حتی برای افراد تازه‌کار، گرافیک بصری چشم‌نواز و… اشاره کرد که این معجون باعث می‌شود تا شاهد یکی از بهترین بازی‌های نسل هشتم باشیم.

۵- Nioh

در پنجمین بازی از ۱۰ بازی برتر انحصاری کنسول پلی استیشن ۴ به سراغ یک بازی سولز لایک دیگر رفتیم. بازی Nioh ساخته‌ی استودیو Team Ninja با الهاماتی از چند بازی، مخصوصاً سری Souls Borne، توانسته به یکی از بازی‌های واقعاً باکیفیت نسل هشت تبدیل شود.

داستان بازی درباره سنگ جادویی است که ملکه انگلیس برای مبارزه با اسپانیایی‌ها آورده که از طریق آن می‌توان ارتش بزرگی از شیطان‌ها به‌دست آورد.

بازی Nioh

بازی چه از لحاظ داستانی، شخصیت‌پردازی و گیم پلی، واقعاً باکیفیت کار شده است. همچنین، نسخه دوم بازی هم منتشر شده است که تقریباً ادامه یکی از DLCهای نسخه اول بازی محسوب می‌شود و بازی از لحاظ گیم پلی هم پیشرفت‌های داشته است.

پس اگر از بازی‌هایی در سبک و درجه سختی سری Souls Borne خوشتان می‌آید، بدون هیچ درنگی سراغ این بازی بروید.

۶- The Last of US Remastered / Part 2

اگر از کسی بپرسیم که دلیل خریدت برای خرید کنسول‌های پلی استیشن چیست، به‌احتمال زیاد یکی از دلایلش تجربه سری بازی The Last of US است.

بازی‌ای که نسخه اولش در اواخر نسل هفتم منتشر شد و در اوایل نسل هشت به شکل استادانه‌ای ریمستر شد. داستان نسخه اول بازی، درباره ویروسی است که در جهان شیوع پیدا کرده و انسان‌ها را به موجوداتی عجیب و خطرناک تبدیل کرده است.

شما در نقش شخصیت جوئل قرار دارید و باید با دختری به نام الی به ماجراجویی بپردازید.

روایت داستان بازی، شما را مبهوت خود می‌کند، بعضی از سکانس‌های بازی (مخصوصاً افتتاحیه بازی) یک شاهکار به تمام‌عیار است که در کمتر بازی‌ای می‌توان شاهد آن بود.

در نسخه ریمستر بازی، دی ال سی Left Behind وجود دارد که ۱ الی ۲ ساعت شما را سرگرم می‌کند.

قسمت دوم بازی هم ادامه نسخه اول است و شما در این بازی بجای کنترل جوئل، کنترل الی را در دست دارید و بازی چند سال بعد از اتفاقات نسخه اول جریان دارد.

بازی The Last of Us Part 2

داستان بازی با اینکه حواشی بسیار زیادی داشت و بعضی‌ها معتقد بودند از لحاظ روایت داستان، مخصوصاً در نیمه دوم، مشکلاتی دارد، ولی بازی به‌ هر حال، به‌شدت باکیفیت است.

لازم به ذکر است که هر دو بازی، توانسته‌اند جایزه بازی سال را در The Game Awards در سال‌های انتشار خود، دریافت کنند.

۷- Until Dawn

در صنعت فیلم، یک سری فیلم‌هایی وجود دارند که شاید کیفیت آنچنانی نداشته باشند و به‌یادماندنی باشند، ولی بسیار سرگرم‌کننده‌اند، به اینجور فیلم‌ها، اصطلاحاً پاپ کورنی می‌گویند.

بازی Until Down دقیقاً یکی از همین بازی‌ها است. بازی روایتگر هشت جوان کله‌شق است که برای تفریح به کلبه‌ای دورافتاده می‌روند تا به تفریح کردن، مهمانی و از همه مهم‌تر فراموش کردن اتفاقات گذشته بپردازند.

بازی Until Dawn

حالا اتفاقات گذشته چیست؟ یک سال قبل همین جوانان به همراه دو دختر دیگر به همین کلبه می‌آیند و به‌صورت عجیبی آن دو دختر کشته می‌شوند. بازی در سبک ترسناک، تعاملی، انتخاب محور و شبیه آثار David Cage است.

این بازی، شاید عنوان شاهکار و به‌یادماندنی‌ای نباشد، اما می‌تواند برای دورهمی‌های دوستانه بازی بسیار مناسبی باشد.

۸- Marvel’s Spider Man

در دنیای کمیک‌های مارول، یکی از پرطرفدارترین شخصیت‌ها، قطعاً شخصیت دوست‌داشتنی Spider Man یا همان مرد عنکبوتی است.

استودیو Insomniac Games که آن را با بازی‌هایی مثل Ratchet and Clank و Sunset Overdrive می‌شناسیم، در سال ۲۰۱۸ با عنوانی ابرقهرمانانه، توانست نشان دهد که می‌تواند در هر ژانری بازی خوب بسازد.

بازی Marvel’s Spider Man

این بازی در شهر نیویورک جریان دارد که Insomniac Games با همین شهر غوغا می‌کند. این شهر از هر لحاظ پویا و خوب کار شده است. شخصیت‌پردازی چه شخصیت‌های اصلی و چه فرعی، قابل‌قبول کار شده است.

بازی مراحل اصلی بسیار متنوع و جذابی دارد، البته که بازی از لحاظ مبارزات و مراحل فرعی شاید خسته‌کننده شود، ولی به لطف گیم پلی کوتاهش، آنقدر بازیکن را اذیت نمی‌کند. درکل، بازی از هر نظر، سرگرم‌کننده است و نمی‌گذارد به گیمر بد بگذرد.

۹- Horizon Zero Dawn

همه ما استودیو Guerrilla Games را با فرنچایز تحسین‌شده Killzone می‌شناسیم، اما این استودیو بعد از شکست تقریبی Killzone، دست به ریسک بزرگی زد و بازی پسا آخرالزمانی Horizon Zero Down را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد و توانست دوباره نام خودش را بر سر زبان‌ها بیاورد.

این بازی در سبک جهان باز پسا آخرالزمانی با المان‌های نقش‌آفرینی است. بازی درباره دختری به نام Aloy است که می‌خواهد با استفاده از دستگاهی که در کودکی پیدایش کرده (فوکوس) به دنبال گذشته خود برود.

بازی Horizon Zero Dawn

گیم پلی بازی بسیار سرگرم‌کننده است و نمی‌گذارد بازی برای شما تکراری شود. شخصیت‌پردازی، تنوع دشمنان و مراحل، گرافیک فنی و بصری بسیار خوب و… از جمله نقاط قوت قابل ذکر بازی است.

۱۰- Persona 5 Royal

در آخرین بازی از ۱۰ بازی برتر انحصاری کنسول پلی استیشن ۴ قصد داریم به بازی‌ای با حال و هوای انیمه‌های ژاپنی سر بزنیم، این بازی، بازی‌ای نیست جز Persona 5 Royal که آن را می‌توان یک نسخه کامل‌تر شده با محتواهای اضافی نسخه معمولی بازی دانست.

اثری که باارزش‌تر از نسخه معمولی است و در زبان عامیانه، می‌توان اینطور بازی را توصیف کرد: بازی عالی بود، عالی‌تر شد.

بازی Persona 5 Royal، داستان پسری را روایت می‌کند که به علت زورگویی‌های شخصیتی به علت کمک به فردی، ما را یک سال دور از خانه خودمان کرد و حالا ما طی اتفاقی متوجه قابلیت‌های خودمان می‌شویم.

بازی Persona 5 Royal

بازی از لحاظ داستانی و شخصیت‌پردازی، یکی از بهترین‌های نسل هشتم است و همینطور گیم پلی تقریباً منسوخ‌شده Turn Based را احیا و طرفداران زیادی را جذب این نوع مبارزات کند.

درکل، بازی در یک کلمه شاهکار است و به لطف گیم پلی طولانی می‌تواند ساعات زیادی را شما را سرگرم کند.

در این مقاله، سعی شد تا به بازی‌های همه سلیقه‌ها پرداخته شود. البته بسیار بازی‌های باکیفیتی مثل Death Stranding ،Dreams ،Days Gone و… بودند که می‌توانستند در این لیست قرار بگیرند، اما به دلیل محدودیت‌ها، نتوانستیم در این لیست جایگذاری‌شان کنیم.

شما هم اگر بازی‌ای مدنظرتان هست، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

نمایش بیشتر

۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا