معرفی بازی کاسب کار
بازی کاسب کار را میتوان نسخه بهتر شده و پرجزئیاتتر بازی بقالی دانست. شما در بازی، ابتدا وظیفه اداره هایپر مارکتی را دارید که باید به امور مشتریهای خود بپردازید. مکانیزم بازی اینگونه است که مشتریهایی به مغازه شما مراجعه میکنند و جنسی را میخواهند از شما بخرند، شما باید با پیدا کردن جنس درخواستی در بخش موردنظر، آن را بستهبندی کنید و تا قبل از تمام شدن صبر مشتری، به مشتری تحویل دهید.
یکی از مشکلات اصلی بازی بقالی این بود که جنسهای مغازه در بازی کم تنوع بودند و همینطور قابل اضافه کردن نبودند که فقط میتوانستید جنسها را به صورت خیلی محدود ارتقاء دهید، این مشکل باعث میشد بازیکن بعد از مدتی، هم انگیزه خود را برای ادامه بازی از دست دهد و هم باعث میشد که بازیکن از بازی خسته شود؛ اما خوشبختانه این مشکل در بازی کاسب کار رفع شده است. شما میتوانید علاوه بر ارتقاء جنسها، با پیشرفت مراحل، تعداد جنسهای خود را افزایش دهید.
یکی از نقاط قوت بازی این است که هرگاه بازی برای شما خستهکننده میشود، مراحل بخش هایپرمارکت بازی به اتمام میرسد و شما وارد مغازهی جدید خود یعنی فروشگاه میوه و سبزیجات میشوید که البته این آخرین فروشگاه قابل دسترس شما نیست. در کل، بازی در بخش تنوع مراحل به خوبی کار کرده است.
تمام امکانات بازی بقالی و بازیهای مشابه با تغییرات زیاد در بازی کاسب کار هم وجود دارد، مثلاً در این بازی هم مثل بازی بقالی، شاگرد وجود دارد ولی کارایی آن به کل تغییر کرده است.
در بازی بقالی شما میتوانستید وظیفه رسیدگی به یک مشتری را به شاگرد خود بسپارید ولی در بازی کاسب کار، شاگرد، وظیفه پر کردن قفسهها را دارد، یعنی وقتی که جنسها تمام شدند، شما میتوانید به شاگرد خود بگویید که قفسهها را پر کند.
در مجموع، بازی واقعگرایانهتر هم شده است که این کار استودیو بالوت گیمز، واقعاً قابل تقدیر است.
مشتریهای موجود در بازی، هرکدام داستان متفاوتی را دارند، مثلاً در بازی پیرزنی وجود دارد که از دست پسرهای خود به دلیل کمک نکردن، گله دارد و یا مردی که از بیثباتی قیمت در بازار شکایت دارد و… .
در کاسب کار با بازی سرگرمکنندهای طرف هستیم که میتواند ساعتها شما را مشغول خود کند.
کاسب کار
استراتژیک / مدیریتی
بلوط گیمز
گلیم گیمز
۱۳۹۹